‘Club bevestigt: deze speler komt niét naar Jan Breydel’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

02 januari 2017 00:06 - Club Brugge beschikt met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain en Brandon Mechele over vier goeie centrale verdedigers, maar wil tijdens de huidige wintermercato al anticiperen op een vertrek van Engels en Denswil. Het is de bedoeling om de Brugse sterkhouders nog minstens tot de zomer aan boord te houden, maar beide spelers zijn gegeerd wild op de transfermarkt.

Zowel binnenlandse als buitenlandse media linkten Blauw-Zwart de voorbije dagen nadrukkelijk aan Emiliano Amor. Bepaalde bronnen beweerden zelfs dat de deal al zo goed als rond was: de 21-jarige centrale verdediger zou gehuurd worden met aankoopoptie.

Club ontkent in HLN echter dat de Argentijn van Vélez Sarsfield op weg is naar Jan Breydel. De transfers van rechtsachter Helibelton Palacios (onmiddellijke overgang) en centrale verdediger German Mera (overgang ná het seizoen) – beide al officieel aangekondigd door Deportivo Cali – zouden dan wél weer eerstdaags afgerond worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.