Club Brugge heeft boodschap voor fans: “De twaalfde man van Club is en blijft de beste van het land!”

Club-fans sjaals (Club Brugge - Anderlecht)

31 januari 2017 15:27 - Nog zes wedstrijden en dan zit de reguliere competitie in de Jupiler Pro League er alweer op en beginnen de Play-Offs. Fans die nog een match in de reguliere competitie willen bijwonen, zullen zich moeten haasten…

Als jij namelijk nog een thuiswedstrijd in de reguliere competitie live wil meemaken, moet je er erg snel bij zijn. Na de wedstrijd tegen Zulte Waregem (24/02) is nu ook die tegen STVV (12/03) volledig uitverkocht.

Enkel voor de wedstrijd van komende zondag tegen Charleroi zijn nog enkele tickets beschikbaar. Voor de West Boven kunnen nog toegangskaartjes gekocht worden, meldt Club op zijn officiële website.

Twee maanden voor aanvang van de Play-Offs heeft Blauw-Zwart bijna alle tickets uitverkocht voor dit seizoen. Bij Club besluiten ze dan ook met mooie woorden voor ons, de fans: “De twaalfde man van Club is en blijft de beste van het land!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.