Club Brugge neemt het zekere voor het onzekere met verhuurde STVV’ers

Brandon Mechele (Club Brugge - Genk)

09 januari 2017 20:00 - Sébastien Bruzzese, Boli Bolingoli en Brandon Mechele gaan tot het einde van het seizoen op zoek naar speelminuten bij Sint-Truiden. Het drietal wordt echter zonder aankoopoptie verhuurd, waardoor ze in de zomer dus sowieso terugkeren naar Club Brugge.

De deal was al even beklonken, maar enkele details moesten nog ingevuld worden. Zo was het nog niet duidelijk of de Blauw-Zwarte huurlingen in actie zouden mogen komen tegen hun moederclub. Op de laatste speeldag voor de Play-Offs, op zondag 12 maart, krijgen Michel Preud’homme & co immers bezoek van De Kanaries.

Volgens Het Nieuwsblad mogen Bruzzese, Mechele en Bolingoli door een clausule in hun huurcontract niét in actie komen tegen Club. Dat is vooral in het geval van Bruzzese opvallend. STVV ziet in de Luikenaar de reservedoelman van Lucas Pirard, maar wilde hem straks graag op het wedstrijdblad plaatsen in Jan Breydel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.