‘Club Brugge wil ook nog vervanger voor Gedoz binnenhalen’

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

05 januari 2017 09:19 - Club Brugge heeft deze winter met Ethan Horvath en Carlos Strandberg al twee aanwinsten beet. Als straks ook nog Helibelton Palacios aansluit, staat de teller dus al op drie nieuwkomers. Voorts zou Blauw-Zwart graag het vertrek van Felipe Gedoz opvangen.

Omdat ook Boli Bolingoli en Nikola Storm Club deze mercato op uitleenbasis verlaten, komt er mogelijk nog een flankspeler bij. In Tsjechische media klinkt het dat Blauw-Zwart daarvoor denkt aan Jaromir Zmrhal, een 23-jarige speler van Slavia Praag.

Daar was Zmrhal dit seizoen goed voor vijf doelpunten in zestien wedstrijden. In oktober maakte hij ook zijn debuut voor de Tsjechische nationale ploeg, waarvoor hij ondertussen drie caps verzamelde. Club is wel lang niet de enige gegadigde voor de middenvelder. Ook Werder Bremen, Montpellier en een paar Russische clubs zouden hem volgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.