Club-fans laten zich van hun beste kant zien op Sclessin

Club-fans pakken uit met mooi gebaar aan adres van Thomas Buffel

22 januari 2017 15:15 - Club Brugge gaat in zijn eerste match van de terugronde op zoek naar puntengewin op Sclessin. Aan de rust leidt Blauw-Zwart met 0-1 dankzij een kopbaldoelpunt van Jelle Vossen.

Michel Preud’homme zag zijn troepen een goeie eerste helft spelen, al was het 45 minuten lang opletten geblazen voor de dribbelvaardige Junior Edmilson.

Ook de Club-fans maakten een goeie beurt. Zij pakten uit met een knap gebaar aan het adres van Thomas Buffel, die vanwege ernstige familiale redenen niet kon meespelen met Genk op het veld van Eupen (0-1). Stephanie, de vrouw van Buffel, vecht namelijk tegen darmkanker.

“Sterkte Buffel en Stephanie”, prijkt op het spandoek van het Brugse legioen, een initiatief van supportersgroep North Fanatics. Dat alles gevolgd door een pakkende You’ll Never Walk Alone. Ook BlauwZwartFans wenst de kapitein van KRC Genk en zijn familie veel sterkte toe!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.