‘Club heeft nu ook nieuwe spits helemaal beet’

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

04 januari 2017 20:31 - Het ziet ernaar uit dat Club deze transferperiode zijn huiswerk snel af zal hebben. Ethan Horvath tekende dinsdag al een contract en ook de transfers van de Colombianen Palacios en Mera zouden naar verluidt al in een beslissende fase zitten. En nu zou Club ook nog eens een nieuwe spits beet hebben.

De 20-jarige Carlos Strandberg komt over van CSKA Moskou, weet Het Laatste Nieuws te melden. De spits legde net als Horvath eerder al zijn medische testen af, maar volgens de krant heeft hij nu ook zijn contract ondertekend. De jonge Zweed zou tot 2021 vastgelegd worden.

De 1m87 grote aanvaller brak in Zweden door bij Häcken en versierde begin 2015 een transfer naar Rusland. Helemaal doorbreken lukte hem bij CSKA echter niet, waarop hij met wisselend succes uitgeleend werd aan Ural en AIK. De voorbije zes maanden was hij opnieuw bij CSKA actief. In acht wedstrijden, waarvan slechts één als titularis, scoorde hij twee keer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.