‘Club in onderhandeling met gewezen Real Madrid-target’

Vincent Mannaert interview (Club Brugge)

31 januari 2017 00:16 - Op de laatste dag van de wintermercato zou Club Brugge graag nog uitpakken met aanvallende versterking. Zo zou Blauw-Zwart zijn pijlen gericht hebben op Martín Benitez.

Het doorgaans goed geïnformeerde LHF Radio meldt dat Club Brugge zich officieel gemeld heeft voor Benitez. De 22-jarige aanvaller pendelt momenteel tussen basis en bank bij Independiente.

De Argentijnse club staat dan ook open voor een vertrek, zij het in de vorm van een uitleenbeurt tot het einde van het seizoen. Club is echter vastberaden om een ‘haalbare’ aankoopoptie in de overeenkomst op te laten nemen. Independiente denkt aan een bedrag van 6 miljoen euro, Blauw-Zwart vindt dat te veel.

Exact één jaar geleden weigerde Independiente een bod van Real Madrid op Benitez. De Koninklijke zagen heel wat potentieel in de jonge spits en wilden hem meteen uitlenen om ervaring op te doen.

Maak kennis met Martín Benitez

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.