‘Club informeert naar defensieve middenvelder uit de Eredivisie’

'Club informeert naar defensieve middenvelder uit de Eredivisie'

02 januari 2017 00:05 - Een nieuw jaar betekent ook dat de wintermercato officieel op gang getrapt is. Tot 31 januari heeft Club Brugge de tijd om naar opportuniteiten te zoeken om zich te wapenen voor de titelstrijd. 

Zomeraanwinst Tomás Pina kan tot dusver de hoge verwachtingen niet inlossen en dus speurt Blauw-Zwart naar een extra pion om Timmy Simons straks op te volgen. Volgens HLN heeft Club daarbij zijn oog laten vallen op Simon Tibbling, een 22-jarige defensieve middenvelder van FC Groningen.

Naar verluidt won de Belgische landskampioen de voorbije weken informatie in over de Zweed die eind 2014 naar onze noorderburen trok. FC Groningen betaalde toen 1,3 miljoen euro voor Tibbling, die nog tot 2019 onder contract ligt bij het huidige nummer 10 uit de Eredivisie. Naast een resem Duitse en Franse clubs zou ook Anderlecht interesse hebben in de rechtsvoetige middenvelder.

Ontdek de speelstijl van Tibbling

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.