Club moet vrezen voor toptransfer: “Zelfs een bod van tien miljard zal niet volstaan”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

25 januari 2017 11:47 - Club Brugge versterkte zich deze wintermercato in elke linie: zo kwamen Ethan Horvath (doelman), Helibelton Palacios (verdediger), Lex Immers (middenvelder) en Carlos Strandberg (aanvaller) richting Jan Breydel. Laatstgenoemde werd echter uitgeleend aan Westerlo omdat de jonge Zweed gezien wordt als een transfer voor de toekomst. Een directe offensieve versterking is dan ook nog welkom.

Club heeft een persoonlijk akkoord voor 3,5 seizoenen met Tal Ben Haim, maar de 27-jarige flankaanvaller van Maccabi Tel Aviv lijkt het seizoen te moeten volmaken in Israël. Tenzij Blauw-Zwart bereid is om zijn transferrecord (Hans Vanaken en Koen Daerden, beide 4 miljoen euro) fors te verbreken. Volgens Het Nieuwsblad is die kans bijzonder klein.

Vader en makelaar Ofir Ben Haim vreest dat Maccabi Tel Aviv zijn zoon deze winter geen droomtransfer gunt. “Ik denk niet dat ze hem zullen laten gaan. Tal kan zich verzoenen met een extra half seizoen Maccabi, maar ik blijf hopen dat alles nog rond zal komen. Al vrees ik dat daarvoor een bod van zelfs tien miljard niet zal volstaan.”

De Israëlische topclub wil zijn cruciale pion enkel laten gaan bij een bod dat de vastgelegde clausule van komende zomer enorm overstijgt. Vanaf 15 juli mag Tal Ben Haim weg voor 2,9 miljoen euro. In de tijd die nog rest in de wintermercato kan enkel een bod van zo’n 4,5 miljoen euro Maccabi Tel Aviv nog over de streep trekken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.