‘Club wil met ploegmaat Thomas Meunier aan de haal gaan’

Lof voor Meunier Een masterclass rechtsback

12 januari 2017 00:01 - Club Brugge versterkte zich tot dusver met 5 nieuwe spelers, maar een extra flankaanvaller staat eveneens nog op het verlanglijstje. José Izquierdo en Lior Refaelov – de eerste keuzes op de aanvallende vleugelposities – zijn immers blessuregevoelig. 

Club zou zijn pijlen gericht hebben op Hervin Ongenda, een 21-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain. De Fransman van Congolese afkomst komt het best tot zijn recht als linksbuiten, maar kan ook op de rechterflank en als centrumspits uit de voeten.

Ongenda wordt al jaren bestempeld als een groot talent, maar kon – mede door blessures – nooit echt doorbreken bij de ploeg van Thomas Meunier. Het jeugdproduct van PSG debuteerde in de zomer van 2013 tegen Girondins Bordeaux en scoorde toen meteen.

In de jaren die daarop volgden pendelde Ongenda tussen de tweede en eerste ploeg van PSG. Hij mocht geregeld plaatsnemen op de bank van de Parijzenaars, maar kwam uiteindelijk maar 11 keer in actie bij de grote jongens. Trainer Unai Emery rekent alleszins niet langer op hem. Volgens Le Parisien onderhandelt Club momenteel met PSG over een eventuele overgang. Ook enkele Nederlandse clubs liggen op de loer.

Maak kennis met Ongenda

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.