Club zonder middenvelder naar Sclessin, langdurig afwezigen keren wel terug

Vanaken - De Bock - Claudemir (Club Brugge - KV Mechelen)

21 januari 2017 16:45 - Zondag trapt Club Brugge zijn 2017 op gang en dat gebeurt meteen met een klepper. Een verplaatsing naar Sclessin is immers altijd een lastige opdracht. Het goede nieuws is dat Michel Preud’homme op een nagenoeg volledig fitte kern kan rekenen voor de trip naar Luik.

Zo kan de trainer zondag opnieuw beschikken over Laurens De Bock en Abdoulay Diaby. Het duo keert terug nadat ze voor de winterstop door blessures een tijdlang aan de kant stonden. Ricardo van Rhijn (enkel), Anthony Limbombe (pubalgie) en Claudemir (wonde) zijn wel afwezig.

Nieuwkomers Horvath, Palacios en Immers maken ook allemaal deel uit van de kern en kunnen dus hun debuut maken. Daarnaast mogen ook trainees Verburgh, Touba en Vlietinck mee op de bus.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Palacios, Cools, Engels, Poulain, Denswil, Verburgh, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Pina, Vormer, Vanaken en Immers

Aanvallers: Refaelov, Vlietinck, Diaby, Vossen, Wesley en Izquierdo

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.