Daarom ontbreekt Pina in selectie voor match tegen Waasland-Beveren

25 januari 2017 00:06 - Voor de match tegen Standard zat Pina wél in de selectie, maar verscheen hij uiteindelijk niet op het wedstrijdblad. De 29-jarige Spanjaard moest op Sclessin plaatsnemen op de tribunes. Tegen Waasland-Beveren haalde de ex-speler van Villarreal zelfs de selectie niet…

Bovendien spreekt de Spaanse pers van interesse van Malaga. De nummer 14 in de Primera Division wil de centrale middenvelder – al dan niet tijdelijk – overnemen van Club Brugge. Volgens Het Nieuwsblad is een wintertransfer echter weinig waarschijnlijk.

Navraag leert ons dat Pina een scheurtje heeft opgelopen in de quadriceps, waardoor hij enkele weken out is. Er is dus geen verband tussen de niet-selectie en de interesse voor de middenvelder uit La Liga.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.