De 11 namen bij AA Gent en Club Brugge

Vossen - Simons (Club Brugge - Genk)

29 januari 2017 13:30 - AA Gent en Club Brugge maken zich op voor een nieuwe Slag om Vlaanderen. Terwijl Blauw-Zwart zijn leiderspositie tracht te behouden, willen de Buffalo’s opnieuw een stek in Play-Off I zien te bemachtigen. 

Beide ploegen kampen met drie geblesseerden. Terwijl Club het zonder Limbombe, Van Rhijn en Pina moet stellen, kan Gent niet rekenen op Ndongala, Rabiu en Tekei. Bij de thuisploeg zijn er echter nog twee andere afwezigen: Perbet en Saief. Opvallend, omdat beide spelers niét in de lappenmand liggen. In extremis vielen ook Benoît Poulain, Danijel Milićević en Brecht Dejaegere nog af.

Voor Timmy Simons belooft het een speciale namiddag te worden. De 40-jarige middenvelder speelt vandaag zijn 1.000ste officiële wedstrijd in een A-elftal en is zo de eerste Belg ooit die in dat huzarenstukje slaagt. Proficiat captain!

Opstelling Club Brugge

Butelle, Palacios, Engels, Denswil, Cools, Simons, Vormer, Vanaken, Refaelov, Izquierdo, Vossen

Opstelling AA Gent

Kalinic, Verstraete, Coulibaly, Neto, Mitrovic, Kalu, Asare, Gigot, Simon, Kubo, Gershon

Rik Verheye en Dominique Persoone geven commentaar voor Blauw-Zwart

Bert Haelvoet en Johan Heldenbergh geven commentaar voor Blauw-Wit

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.