Degryse scherp voor transfers Club: “Dat heb ik Mannaert gezegd”

Marc Degryse (analist) (2)

28 januari 2017 03:28 - Club Brugge heeft zich deze winter vrij stevig versterkt. Met Ethan Horvath, Helibelton Palacios en Lex Immers kreeg Michel Preud’homme er drie directe versterkingen bij. Daarnaast werden ook Carlos Strandberg en German Mera met het oog op volgend seizoen al vastgelegd.

Daarmee heeft Club goed ingekocht, maar Marc Degryse is toch niet onverdeeld positief over het transferbeleid van Blauw-Zwart. De analist vindt dat Club te laat in actie geschoten is. “Ik heb Vincent Mannaert in de zomer gezegd dat ik niet begreep dat ze niet voor meer nieuw bloed hadden gezorgd”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

“De transfers die ze nu hebben gedaan, hadden ze ook in de zomer kunnen doen. Voor deze groep bleek het mentaal toch moeilijk om weer hetzelfde op te brengen als voor die titel.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.