‘Dit zijn de gevolgen van komst Strandberg voor Vossen, Diaby en Wesley’

Wesley met overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

05 januari 2017 08:19 - Een officiële mededeling deed Club Brugge nog niet, maar volgens zowat alle media is de komst van Carlos Strandberg wel al helemaal in kannen en kruiken. Met de komst van de 20-jarige Zweed heeft Club nu al vier spitsen, terwijl Michel Preud’homme er doorgaans maar eentje opstelt.

Bovendien is Club de volgende maanden enkel nog in de competitie actief, waardoor het ernaar uitziet dat er zeker nog één aanvaller deze maand moet vertrekken. Volgens Het Laatste Nieuws wordt dat verrassend genoeg Strandberg. Hij zou nog meegaan op stage naar Sotogrande, maar daarna verhuurd worden.

Hoewel er interesse is uit Zweden, Schotland en Spanje, wil Club Strandberg het liefst al aan de Belgische competitie laten wennen. Westerlo en Sint-Truiden zouden daardoor de grootste kanshebbers zijn om hem voor zes maanden binnen te halen.

Volgend seizoen?

Eigenlijk had Club Strandberg pas in de zomer willen halen, maar deze opportuniteit wilde het bestuur niet laten liggen. Club rekent dan ook pas volgend seizoen op de jongeling. HLN schrijft dat het daardoor beslissende maanden worden voor Wesley, die zijn kans zal moeten grijpen. Tenzij Abdoulay Diaby komende zomer zou vertrekken, lijkt het tussen de twee 20-jarigen te zullen gaan voor een plaats in de kern. Jelle Vossen is gezien zijn recente prestaties uiteraard zeker van zijn plaats.

UPDATE 09u12: Club laat ondertussen weten dat het nog niet 100% zeker is over wat er precies met Strandberg zal gebeuren. “De Zweedse belofteninternational zal mee afreizen op stage naar het Spaanse Sotogrande om daar kennis te maken met zijn ploegmaats en de staf. Na de stage wordt in functie van de omstandigheden bekeken of Strandberg een half seizoen uitgeleend wordt of bij de selectie blijft”, klinkt het op de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.