Drie Bruggelingen onzeker voor match tegen Waasland-Beveren, ook Köteles twijfelachtig

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

24 januari 2017 08:20 - Veel tijd om na te genieten van de 0-3 zege op Standard krijgt Club Brugge niet. Woensdagavond wacht immers de thuismatch tegen Waasland-Beveren. Michel Preud’homme kan daarbij sowieso geen beroep doen op geblesseerden Anthony Limbombe (pubalgie) en Ricardo van Rhijn (enkel).

Verder is het afwachten hoe de bloeduitstortingen van Jelle Vossen en Benoît Poulain evolueren. Beide spelers hielden die kwetsuur over aan de trip naar Sclessin. Volgens HLN is het duo hoogst onzeker. Ook Wesley incasseerde een trap, maar voor hem komt de match wellicht niet in het gedrang.

Ook Čedomir Janevski heeft met enkele blessures te kampen. Zo is Waasland-Beveren-doelman Laszlo Köteles twijfelachtig door last aan de adductoren. Als de Genkse huurling niet fit geraakt, staat Merveille Goblet tussen de palen bij de bezoekers. Tot slot is ook Olivier Myny hoogst onzeker door een enkelblessure.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.