Engels meteen strijdvaardig: “Willen als leider aan Play-Off 1 beginnen”

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

29 januari 2017 18:09 - Club Brugge verloor zondagnamiddag met 2-0 op het veld van AA Gent. Na dertien ongeslagen wedstrijden volgde jammer genoeg een nederlaag. Na afloop van de Slag om Vlaanderen reageerde Björn Engels aangeslagen, maar keek hij ook meteen vooruit.

“In het begin hadden we de wedstrijd in handen. Na een halfuur spelen nam Gent het wat over, maar toch ben ik van mening dat we op basis van de kansen minstens een punt hadden moeten pakken”, aldus Engels.

Na de match vierden de spelers en fans van Gent uitbundig. Iets wat Engels nogal raar vond. “Het is de eerste keer sinds lang dat we van Gent verliezen. De vorige vijf onderlinge duels wonnen wij, nu wint Gent. Ik denk dat ze blij zijn dat ze nog eens van ons gewonnen hebben. Na de match was het precies of ze kampioen waren…”

“Volgende week tegen Charleroi moeten we ons herpakken. Dat we efficiënter moeten zijn? Ja. Tegen Charleroi zal het wel beter gaan. We willen als leider aan Play-Off 1 beginnen. Dat is ons doel en we hebben er nog zes wedstrijden voor.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.