Ex-keeper Club Brugge heeft nieuwe overeenkomst op zak

Sven Dhoest (Club Brugge)

17 januari 2017 00:07 - 28 augustus 2011. In het Jan Breydelstadion werken Club Brugge en Anderlecht een bewogen klassieker af. Na 75 minuten staat het nog altijd 0-0, wanneer Colin Coosemans – die in de eerste helft al een strafschop pakte – een nieuwe elfmeter veroorzaakt en rood krijgt. Omdat tweede doelman Vladan Kujovic geblesseerd is, maakt de op dat moment amper 17-jarige Sven Dhoest zijn opwachting. Hij stopt de penalty en helpt Club zo aan een punt.

Het leek het begin van een mooie carrière, maar verder dan een kwartier speeltijd kwam Dhoest niet bij Blauw-Zwart. Vele blessures en een uitleenbeurt aan Moeskroen later besloot de toenmalige 21-jarige keeper om zijn profcarrière vaarwel te zeggen.

Intussen maakt de ex-Bruggeling indruk in de tweede amateurliga bij Sint-Eloois-Winkel Sport. Dhoest zag zijn goeie prestaties beloond worden met een nieuw contract. Volgens HLN werd er een speciale clausule opgenomen in de overeenkomst. Als een ploeg uit een hogere reeks de doelman wil overnemen, mag hij vertrekken van Sint-Eloois-Winkel Sport. Dhoest is nog jong en droomt opnieuw van het hoogste niveau.

Dhoest stopt strafschop Kljestan (03:45)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.