Ex-speler van Club Brugge komt met opvallende bekentenis: “Ik weigerde Anderlecht”

"Ik zie Anderlecht niet winnen op Club Brugge"

03 januari 2017 13:00 - Er zijn een aantal spelers die in hun carrière voor Club Brugge, Anderlecht én Standard uitkwamen. Eén van de bekendste voorbeelden is Mohamed Tchité. Karel Geraerts kon ook in dat rijtje terechtkomen, maar weigerde destijds een voorstel van Anderlecht.

Geraerts vertoefde van 1998 tot 2004 in Jan Breydel, om vervolgens naar Luik te trekken. Drie jaar later kwam de intussen 34-jarige middenvelder opnieuw naar Blauw-Zwart. In totaal zou hij 126 keer in actie komen voor Club, waarbij hij 15 keer de weg naar doel vond.

In L’Avenir schetst Geraerts vandaag een opmerkelijk verhaal. Zo vertelt hij onder meer dat hij Anderlecht weigerde. “Ik had een afspraak met Herman Van Holsbeeck. Alles was klaar. Er wachtte een contract bij Anderlecht op mij, maar mijn hart vertelde mij om het niet te doen”, klinkt het.

Tot slot moest hij ook niet weten van een lucratieve transfer naar Duitsland. “Ik kon bij Bielefeld het grootste contract uit hun geschiedenis tekenen. Maar op het allerlaatste moment zag ik daar van af.” Geraerts bleef dus in België en speelde voor Club, Lokeren, Standard, OHL en Charleroi. Tegenwoordig wordt hij genoemd als assistent-coach van Wim De Decker bij Antwerp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.