Fans eren Timmy Simons met prachtig spandoek

Spandoek Timmy Simons in Ghelamco Arena (AA Gent - Club Brugge)

29 januari 2017 14:44 - Een fantastische mijlpaal voor onze captain. Timmy Simons speelde zondagnamiddag op het veld van KAA Gent zijn 1.000ste wedstrijd op het hoogste niveau. Vlak voor aanvang van de topper werd Simons dan ook in de bloemetjes gezet door de fans van Blauw-Zwart.

Voor de start van de wedstrijd ontrolden de Brugse supporters een spandoek met daarop de tekst “Een leider uit de 1.000.” Een mooie verwijzing naar het aantal wedstrijden op het hoogste niveau van onze aanvoerder.

Langs deze weg willen wij Timmy Simons nog eens bedanken voor zijn tomeloze inzet voor Club Brugge én feliciteren met zijn duizend wedstrijden op het hoogste niveau. Proficiat, Timmy!

Ontwerp spandoek © Blue Army

Spandoek Timmy Simons ontwerp

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.