HAHA! Izquierdo maakt amusant filmpje van fenomenale actie tegen Standard

HAHA! Izquierdo maakt amusant filmpje van fenomenale actie tegen Standard

24 januari 2017 00:15 - “Back to the office”, stuurde José Izquierdo in aanloop naar de match op Sclessin de wereld in. Toen was het al duidelijk: de Colombiaanse winger had er zin in. Een paar uur later was Joske een gesel voor alles dat rood en wit zag. 

Na de met 0-3 gewonnen wedstrijd pakte Izquierdo uit met een filmpje waarin er gelachen wordt met een actie waarbij hij vlotjes drie spelers van Standard van zich afschudt.

De Brugse vleugelspits gebruikte daarvoor een onder jongeren bekende internet meme waarbij een fictieve vriendin vertelt dat ze alleen thuis is. Die boodschap zou dus voor de fenomenale sprint gezorgd hebben 🙂

Today I'm back to the office, come on Bruggeeee 🙌🏻🙌🏻🔵⚫️

Een foto die is geplaatst door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.