Horvath rekent op geslaagd huwelijk met Club: “Daar hou ik van”

OFFICIEEL Club Brugge heeft Ethan Horvath beet en dat heeft gevolgen voor Bruzzese

31 januari 2017 15:15 - Ethan Horvath moet sinds kort proberen om Ludovic Butelle het vuur aan de schenen te leggen. Onze nieuwe doelman is nog steeds maar 21 en krijgt de komende maanden tijd om zich aan te passen. Op termijn moet Horvath eerste keeper worden, en dat ziet hij zitten.

In een gesprek met Club TV sprak Horvath over zijn eerste weken bij Blauw-Zwart. “Ludo (Butelle, nvdr) is een geweldige kerel. Hij is heel vriendelijk en zit helemaal niet verveeld met het feit dat ik hier ben. Integendeel, hij gaat er goed mee om en leidde me zelfs rond. Ludo is er voor mij”, aldus de Amerikaan.

“Ik speel graag offensief en ver voor mijn lijn”, gaat Horvath verder. “Ik weet dat ze hier in Brugge gewoon zijn van aanvallend te spelen en dat ze van achteruit willen beginnen met voetballen. Dat komt goed uit, want ik speel graag snel, kies graag voor een korte doeltrap. Daar hou ik van. Al is mijn eerste en belangrijkste taak natuurlijk om te voorkomen dat ik een doelpunt slik.”

Ambities

“Ik wil titels winnen met Club Brugge en zover mogelijk geraken in de Champions League of Europa League. Ik wil hier zo succesvol mogelijk zijn en daarna is mijn droom om naar één van de grote vier competities te gaan -bij voorkeur Engeland of Duitsland- en daar te slagen”, besluit Horvath.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.