“Ik had mijn zinnen gezet op Valenciennes, maar plots belde Club Brugge”

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

15 januari 2017 13:01 - Club Brugge nam op stage naar Sotogrande zes youngsters mee: Thibault Vlietinck, Terry Osei-Berkoe, Ahmed Touba, Jellert Van Landschoot, Niels Verburgh en Laurent Lemoine. Laatstgenoemde is een 18-jarige centrale verdediger die gezien wordt als één van de grootste talenten van de Brugse beloften.

Blauw-Zwart plukte de veelbelovende verdediger in 2013 weg bij Bergen, maar het had niet veel gescheeld of Lemoine was nooit op Jan Breydel beland. “Toen ik bij Bergen zat, had ik eigenlijk mijn zinnen gezet op Valenciennes, maar plotse belde Club Brugge. Ik had het gevoel dat zij me méér wilden en een beter toekomstplan voor ogen hadden.”

Ook zijn aanwezigheid bij de nationale jeugdploegen gaven hem een duwtje richting Club. “Mijn ploegmaats bij de nationale ploeg die al bij Club speelden, spraken alleen maar positief over Club. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze”, aldus Lemoine in HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.