“Ik hoop een beslissende speler te worden voor Club Brugge”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

19 januari 2017 06:44 - Club Brugge versterkte zich deze wintermercato met Ethan Horvath, Lex Immers, Helibelton Palacios en Carlos Strandberg. Laatstgenoemde moet echter tot het einde van het seizoen bij Westerlo aan de bak. “Dat Club mij meteen zou uitlenen, werd vooraf goed afgesproken”, verklaart de Zweedse aanvaller.

Een maand geleden speelde hij nog Champions League met CSKA Moskou, maar de komende maanden moet hij in ’t Kuipje het degradatiespook mee verjagen. “Tegen de degradatie voetballen is nieuw voor mij, maar ik zal me wel aanpassen. Ik zie dit alleszins niet als een stap achteruit”, vertelt Strandberg aan HLN. “Voor mij is dit perfect om te tonen wat ik waard ben. Ik heb vaak naar Belgisch voetbal gekeken en dit is geen eenvoudige competitie. Jonge spelers kunnen zich hier ontwikkelen, om daarna een stap voorwaarts te zetten.”

Strandberg heeft er begrip voor dat Blauw-Zwart hem bij Westerlo stalt. “Het was logisch dat ik op trainingskamp bij Club nog niet honderd procent was. Ik kwam net uit een lange vakantie.” Toch heeft de landskampioen vertrouwen in de jonge spits. Het legde immers 1,5 miljoen euro voor hem neer. “Die transferprijs betekent dat Club Brugge in mij gelooft. Ik hoop er ooit een beslissende speler te worden, maar nu moet ik focussen op mijn job in Westerlo en zoveel mogelijk doelpunten maken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.