“In dat geval lijkt niets een terugkeer naar Club Brugge in de weg te staan voor Lombaerts”

Waarom Anderlecht voorligt op Club Brugge in de strijd om Lombaerts

01 januari 2017 10:59 - Club Brugge wordt de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met centrale verdedigers. Nochtans beschikt Blauw-Zwart met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain en Brandon Mechele over vier uitstekende pionnen op die positie. De landskampioen kijkt echter al vooruit.

Zowel Engels als Denswil maken er geen geheim van dat ze hun goeie prestaties bij Club graag zouden verzilveren met een stap hogerop. Het is de bedoeling om beide sterkhouders nog minstens tot de zomer aan boord te houden, maar bij een monsterbod weet je maar nooit.

Kevin Pouillie, de Club-watcher voor de Krant van West-Vlaanderen, acht de kans reëel dat Lombaerts straks terugkeert naar Jan Breydel. “Lombaerts is al een tijdje klaar voor een nieuw avontuur. Hij wou vorige zomer al weg uit Sint-Petersburg, maar Zenit hield toen nog het been stijf en zal dat ook in januari blijven doen.”

“Voor de Bruggeling zit er dus niets anders op dan nog een half jaar de bank te verwarmen in Rusland. Maar als Engels straks een transfer naar de Premier League versiert, lijkt niets nog een terugkeer naar Club Brugge in de weg te staan. Voor Lombaerts zou de cirkel zo helemaal rond zijn.” De 31-jarige Rode Duivel is in oktober voor het eerst vader geworden en wil graag dichter bij huis voetballen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.