Komt Limbombe dit seizoen niet meer in actie?

Anthony Limbombe (Club Brugge - Genk)

16 januari 2017 00:01 - Een dikke maand geleden raakte bekend dat Anthony Limbombe het rustiger aan moet doen. De 22-jarige flankspeler heeft door overbelasting immers last van pubalgie. “Zes weken out”, klonken de eerste voorspellingen, maar de kans is heel klein dat hij in januari nog in actie komt. En in het slechtste geval mag hij zelfs een kruis maken over het héle seizoen…

In tegenstelling tot Laurens De Bock kon Limbombe op winterstage in Sotogrande nog niet hervatten. De linksbuiten mocht enkel lopen en daar lijkt niet meteen verandering in te komen.

Volgens Het Laatste Nieuws moet Club zelfs vrezen dat zijn vleugelspits dit seizoen niet meer in actie komt. “Pubalgie is sowieso een blessure waar voorzichtig mee moet worden omgesprongen, dus is het zaak om niet te vroeg te hervatten. Limbombe zal minstens nog enkele weken out zijn vooraleer hij opnieuw speelklaar is.”

“Tenminste áls dat dit seizoen nog het geval zal zijn. Het verleden heeft met onder meer Tom De Sutter en Lior Refaelov immers geleerd dat een rustperiode niet altijd heilzaam is en dat vaak enkel een operatie soelaas kan brengen. Afwachten hoe het verder evolueert”, klinkt het in de krant. Meteen ook de reden waarom Club blijft speuren naar een extra flankaanvaller.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.