Maar liefst 5 Club-spelers opgenomen in Topelftal van de Week

Vormer - Refaelov - Cools - Denswil

23 januari 2017 00:15 - Club Brugge was zondagnamiddag heer en meester op Sclessin. Blauw-Zwart won met overtuigende 0-3 cijfers na doelpunten van Jelle Vossen, Ruud Vormer en Wesley Moraes. Maar liefst 5 spelers zien hun sterke wedstrijd bekroond worden met een plaatsje in het Elftal van de Week.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Ludovic Butelle, Stefano Denswil, Ruud Vormer, Lior Refaelov en José Izquierdo afgelopen weekend deel uitmaakten van de best presterende spelers uit de Jupiler Pro League.

Het Brugse vijftal krijgt in de Ploeg van de Week het gezelschap van De fauw (Zulte Waregem), Derijck (Zulte Waregem), Marusic (KV Oostende), Stanciu (Anderlecht), Milicevic (Gent) en Leye (Zulte Waregem). De manschappen van Michel Preud’homme pakten voorts ook uit met de meeste schoten in het kader (10) en overtredingen (24).

Club Brugge teamscore: 7

Butelle: 7
Denswil: 7
Poulain: 6
Engels: 7
Vormer: 8
Simons: 6
Cools: 6
Izquierdo: 8
Vanaken: 7
Refaelov: 8
Vossen: 7

Invallers

Wesley: 7
Palacios: 6
Immers: /

Standard teamscore: 4

Hubert: 4
Scholz: 5
Laifis: 5
Kosanovic: 6
Goreux: 5
Enoh: 4
Cissé: 5
Mladenovic: 6
Belfodil: 5
Edmilson: 6
Sa: 4

Invallers

Mbenza: 5
Marin: /

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.