Mannaert bevestigt dat 2 spelers Club straks verlaten: “Je moet je plaats kennen”

Club-spelers (Club Brugge - Anderlecht)

21 januari 2017 03:31 - Van de vijf spelers die deze winter aangetrokken werden, maken er op dit moment maar drie deel uit van de kern van Michel Preud’homme. Strandberg werd uitgeleend aan Westerlo, terwijl German Mera pas in de zomer komt. En dat is niet toevallig.

Vincent Mannaert geeft toe dat de transfer van Mera heel bewust gedaan is. “We anticiperen daarmee op het mogelijke vertrek van Denswil”, geeft hij toe in Het Laatste Nieuws. En de Nederlander wordt wellicht niet de enige vertrekker.

“Zowel Denswil als Engels had afgelopen zomer al concrete aanbiedingen om zich sportief en financieel te verbeteren. We hebben ze kunnen overtuigen om nog één jaar te blijven – het contract van Björn en Stefano is inmiddels zéér goed gehonoreerd. Maar je moet als Belgische club je plaats kennen in het internationale voetbal. We moeten zelfs niet proberen om financieel nog grotere inspanningen te doen; Engels en Denswil kunnen elders maal drie, maal vier verdienen. Maar goed, ze zijn nóg niet weg.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.