Mannaert schept duidelijkheid over geruchten Jelle Van Damme

Jelle Van Damme (LA Galaxy)

21 januari 2017 12:09 - Club Brugge heeft het grootste deel van zijn transferhuiswerk deze winter al gemaakt. Enkel op de flank zoekt het nog naar versterking. Alle andere transferdoelen werden al gehaald. Zo vond Club onder andere een nieuwe back in de vorm van Helibelton Palacios. Aanvankelijk deed ook de naam van Jelle Van Damme de ronde.

“Ja, hij was zelfs letterlijk in beeld, toen hij een paar keer is komen kijken naar een match van ons (lacht)… Jelle is een goede vriend van een van onze kinesisten, vandaar”, legt Vincent Mannaert uit in Het Laatste Nieuws. “Maar goed, omdat Cools ook op links uit de voeten kan – en daar meerdere van zijn beste matchen heeft gespeeld -, besloten we om het profiel van verdediger te laten primeren op al of niet linksvoetig.”

“We wilden iemand die snel is, wendbaar en dynamisch. Zo zijn we via onze scoutingcel bij Palacios uitgekomen – eerder een rechtsvoetige, maar hij kan ook op links. Ik vergelijk hem qua type een beetje met Roberto Rosales, die nog bij AA Gent speelde en later onder Michel ook bij Twente.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.