Mechele en Bolingoli konden ook elders aan de slag: “Ontgoocheld dat ze niet voor ons kozen”

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

15 januari 2017 12:59 - Bij gebrek aan speelgelegenheid zochten Brandon Mechele en Boli Bolingoli naar een oplossing om meer aan de bak te komen. Uiteindelijk belandde het duo – samen met Sébastien Bruzzese – bij Sint-Truiden. En daar was niet iedereen even gelukkig mee…

Zo had ook Roeselare zijn zinnen op de twee Blauw-Zwarte youngsters gezet. “Mechele en Bolingoli van Club Brugge stonden hoog op onze verlanglijst”, vertelt voorzitter Yves Olivier. “Maar die jongens zijn een andere richting uitgegaan. We blijven echter alert op de transfermarkt en als het kan, zullen we toeslaan. We zijn wel ontgoocheld dat die jongens niet voor ons hebben gekozen.”

Eerder versterkte de winnaar van de eerste periodetitel in 1B zich al met Dylan Lambrecth, de spits van FC Luik die Anderlecht binnenhaalde. Paars-Wit stalde de aanvaller uit de tweede amateurreeks tot het einde van het seizoen bij Roeselare, dat een gooi doet naar de promotie.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.