Mechele spreekt voor het eerst als niet-Club-speler: “Grote aanpassing voor mij”

Brandon Mechele interview (Club Brugge)

09 januari 2017 00:07 - Brandon Mechele kwam in de eerste seizoenshelft niet in actie bij Club Brugge en werd met het oog op meer speelgelegenheid uitgeleend aan Sint-Truiden. Weliswaar zonder aankoopoptie, aangezien Blauw-Zwart nog altijd gelooft in zijn jeugdproduct. Op Stayen hoopt de 23-jarige centrale verdediger zich opnieuw in de kijker te spelen.

“Ik speel al sinds mijn zesde voor Club. En om dan naar een andere ploeg te gaan, is wel een grote aanpassing voor mij. Maar ik ben heel goed ontvangen door iedereen bij de club. Ik vind STVV wel een leuke familieploeg”, vertelt Mechele.

“Ik wil nu zoveel mogelijk wedstrijden spelen en winnen. En dan zullen we wel zien waar we eindigen. Ik kan niet wachten om mijn eerste match voor Sint-Truiden te spelen”, besluit de Brugse huurling op de officiële site van STVV. Als hij na de winterstage meteen in actie mag komen, is dat op zondag 22 januari in en tegen Anderlecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.