MPH glundert op winterstage: “Maar één minpunt”

Michel Preud'homme Club TV interview

13 januari 2017 00:04 - Van 5 tot 14 januari vertoeven Michel Preud’homme en zijn spelers onder de Spaanse zon in San Roque. En dus loopt de winterstage stilaan op zijn eind. Tijd voor een eerste balans.

“Tot nu toe ben ik heel tevreden over deze stage”, opent Preud’homme op de officiële website. “Zeker over de werkkracht van de spelers: wat ze gepresteerd hebben op training, maar ook tijdens de wedstrijden.”

“Eigenlijk is de blessure van Ricardo van Rhijn het enige minpunt”, gaat de Brugse coach verder. “Spijtig genoeg zijn we hem 4 à 6 weken kwijt, al reken ik op 6 weken. Maar voor de rest was alles perfect!”

Tot slot is MPH ook tevreden over de vier nieuwkomers: Ethan Horvath, Carlos Strandberg, Lex Immers en Helibelton Palacios. “Het zijn natuurlijk spelers die van verschillende plaatsen afkomstig zijn en dus ook een andere voetbalcultuur meedragen. Dat is niet altijd simpel, maar ze zijn heel leergierig en doen hun best. En als ik zeg dat de stage tot dusver goed verlopen is, bedoel ik óók de integratie van de nieuwe spelers.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.