MPH ziet middenvelder afhaken voor match tegen Standard

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

20 januari 2017 13:00 - Zondag om 14.30 uur is Sclessin het decor voor Standard – Club Brugge. Michel Preud’homme en zijn troepen willen hun ongeslagen reeks van 11 matchen voortzetten, terwijl de Rouches punten nodig hebben om de aansluiting te maken met Play-Off I. 

Blauw-Zwart kan zondag geen beroep doen op langdurige afwezigen Ricardo van Rhijn (enkel) en Anthony Limbombe (pubalgie). In aanloop naar de match tegen Standard maakte MPH bekend dat ook Claudemir komend weekend niet in actie zal komen. “Hij heeft rust nodig na een wonde die hij opliep op training”, klinkt het via de officiële kanalen. Voor Laurens De Bock ziet het er beter uit: “Ik weet uit ervaring dat hij – indien fit – snel inzetbaar is. Hij traint alles mee.”

Verder ook een woordje uitleg over enkele van de nieuwelingen. “Immers heeft ervaring en pikt de zaken makkelijker op, maar ook Palacios is goed bezig op training.” Al wordt een driemansdefensie niet uitgesloten. “We hebben dat al enkele keren gedaan, zoals thuis tegen Panathinaikos. Het is een mogelijkheid.”

Tot slot bevestigde Preud’homme dat Club deze wintermeracto nog een flankaanvaller wil aantrekken. “Het is ons doel om ons daar nog te versterken en we hebben daarbij een duidelijk profiel voor ogen.” De transferpistes van Hervin Ongenda en Tal Ben Haim zijn op dit moment het meest concreet.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.