Mulder breekt een lans voor bekritiseerde Club-speler: “Knappe voetballer”

Jan Mulder (analist)

28 januari 2017 03:35 - De voorbije pakweg anderhalve maand is Club Brugge weer uitstekend op dreef en wordt het dan ook van alle kanten uitgeroepen tot titelkandidaat nummer één. Ook spelers als Izquierdo of Vormer kunnen op de nodige lof rekenen. In tegenstelling tot hen krijgt Hans Vanaken echter regelmatig kritiek.

Veel analisten verwachten meer van de middenvelder, maar Jan Mulder vindt dat we te kritisch zijn. “Je moet alle ballen op Vanaken spelen, dan krijg je een aureool, dan gelooft ook het publiek erin. Maar twee zwakke wedstrijden? ‘Het is weer die oude Vanaken’, denken we dan. Dat is onterecht”, stelt hij.

“Op een gegeven moment moet je toch erkennen: knappe voetballer, zeg! Wij zouden iets meer moeten genieten van Vanaken. Al krijgt dat weer zo’n pretentieuze kant: ik zie dat wel en jullie niet”, besluit hij in Het Laatste Nieuws.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.