OFFICIEEL: Carlos Strandberg verlaat Club Brugge voor Belgische eersteklasser

Carlos Strandberg

17 januari 2017 21:37 - Club Brugge volgde de prestaties van Carlos Strandberg al een tijdje op de voet, maar Blauw-Zwart was eigenlijk pas van plan om de jonge Zweed komende zomer naar Jan Breydel te halen. Het Brugse bestuur oordeelde echter dat het de opportuniteit die zich deze winter voordeed niet kon laten liggen.

Op winterstage in Sotogrande bleek in de oefenmatch tegen Werder Bremen dat Strandberg momenteel nog wat tekort komt op fysiek vlak. Club was dan ook vragende partij om zijn aanvaller – bij voorkeur aan een Belgische ploeg – uit te lenen. Intussen is die deal helemaal rond.

“Strandberg trekt op uitleenbasis naar KVC Westerlo tot het einde van dit seizoen. De aanvaller tekende eerder deze maand een contract tot 2021 bij Blauw-Zwart. Toen werd aangegeven dat de Zweedse belofteinternational gehaald werd met het oog op volgend seizoen en na de winterstage zou uitgeleend worden. KVC Westerlo kon Strandberg overtuigen zodat de aanvaller het seizoen volmaakt in ’t Kuipje”, klinkt het op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.