OFFICIEEL: Leandro Pereira voorgesteld bij zijn nieuwe ploeg

Plots kan Leandro Pereira weer scoren!

20 januari 2017 14:32 - Leandro Pereira mocht in het voorbije half jaar maar liefst twee landstitels vieren, maar zowel bij Club Brugge als bij Palmeiras was het aandeel van de Braziliaanse aanvaller daarin zeer beperkt. Een uitleenbeurt aan zijn ex-ploeg moest hem opnieuw lanceren, maar ook in eigen land verzeilde de Brugse huurling op de bank.

Palmeiras was niet langer geïnteresseerd in een verlengd verblijf van Pereira en dus werd er naar een oplossing gezocht. Zoals vorige week aangekondigd, trekt Leandro Pereira naar Sport Recife. De 25-jarige spits wordt tot juni 2018 uitgeleend aan de Braziliaanse eersteklasser.

“Leandro is een topspeler. Hij beschikt over heel wat technische kwaliteiten en we zijn er zeker van dat hij onze ploeg veel kan bijbrengen”, klinkt het op de officiële website van Sport Recife.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.