OFFICIEEL: Ryan verkast naar KRC Genk

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

30 januari 2017 10:21 - Mathew Ryan gaf de voorkeur aan een avontuur in Spanje of Engeland, maar heel wat Belgische ploegen waren concreet om hem over te nemen. De gewezen publiekslieveling van Blauw-Zwart weigerde tot twee keer toe een aanbod van Anderlecht en belandt uiteindelijk in de Luminus Arena.

KRC Genk zal de 24-jarige Australiër tot het einde van het seizoen huren van Valencia. De Limburgse club hoopte hem 1,5 jaar over te nemen, maar dat zag zijn werkgever niet zitten.

“Ryan speelde met Australië op het WK in 2014. In de Jupiler Pro League stond hij 102 matchen onder de lat voor Club Brugge. Hier werd Ryan in 2014 én 2015 uitgeroepen tot Doelman van het jaar. Door de blessure van Bizot moest KRC Genk, gezien het drukke programma, op zoek naar versterking. Met Ryan voegt de club een doelman met ervaring op topniveau toe aan haar kern, naast de twee jonge talenten Jackers en Couck”, klinkt het op de officiële website van Genk.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.