OFFICIEEL: spits van Club Brugge krijgt 7de uitleenbeurt op rij

Valerijs Sabala

25 januari 2017 16:00 - Doet de naam Valerijs Sabala nog een belletje rinkelen? De 22-jarige aanvaller streek in januari 2014 in Jan Breydel neer, maar kon nog niet op speelgelegenheid rekenen bij Blauw-Zwart. 

En het ziet ernaar uit dat daar ook niet snel verandering in zal komen. Sinds de Letse international naar Club kwam, werd hij uitgeleend aan achtereenvolgens ex-club Skonto Riga, Anorthosis, FK Jablonec, Miedz Legnica, FK Pribram en aan DAC 1904.

Ook deze wintermercato mag Sabala andere oorden opzoeken. Hij gaat bij FC Riga aan de slag. De spits heeft nog een contract tot 2019 bij Club Brugge.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.