OFFICIEEL: transferdoelwit Club Brugge trekt naar Eredivisie

OFFICIEEL transferdoelwit Club Brugge trekt naar Eredivisie

24 januari 2017 17:37 - Club Brugge heeft zijn transferhuiswerk nagenoeg volledig afgerond, maar mikt nog altijd op een extra flankaanvaller. Eén van de concrete transferpistes daarvoor was Hervin Ongenda.

De 21-jarige linksbuiten van Paris Saint-Germain kiest echter voor PEC Zwolle, de nummer 16 in de Eredivisie. De Fransman van Congolese afkomst moet de club helpen om in eerste klasse te blijven. Dinsdag plaatste Ongenda zijn handtekening onder een contract voor 3,5 jaar bij onze noorderburen. Zoals eerder aangekondigd zet Club nu alles op alles op Tal Ben Haim.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.