‘Ook deze twee eersteklassers melden zich voor Mechele’

Brandon Mechele (Club Brugge - Genk)

05 januari 2017 06:39 - De strijd om een plaatsje centraal achterin bij Club is dit seizoen bijzonder zwaar. Tijdens de afwezigheid van Bjorn Engels greep Benoît Poulain zijn kans met beide handen, terwijl naast hen Stefano Denswil incontournable geworden is. Brandon Mechele is daardoor de voorbije maanden bijna volledig uit beeld verdwenen.

De 23-jarige speelde zelfs nog geen minuut in de competitie en dat zorgt ervoor dat heel wat ploegen hem van de bank willen verlossen. Zo toonden Moeskroen en Antwerp eerder al interesse in de diensten van het Blauw-Zwarte jeugdproduct.

Volgens Het Laatste Nieuws mengen nu nog twee eersteklassers zich in de strijd. Eén van hen is Sint-Truiden, dat ook al interesse toont in Bruzzese en Bolingoli en nu dus ook Mechele graag tot het einde van het seizoen wil huren. Ook KV Kortrijk ziet wel brood in een tijdelijke overgang.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.