Preud’homme: “Dát is voor mij toch de grootste ontgoocheling”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

29 januari 2017 18:53 - Club Brugge verloor zondagnamiddag met 2-0 op het veld van AA Gent. Michel Preud’homme vertelde na afloop van de wedstrijd dat hij vooral teleurgesteld was over hoe de ploeg na de rust uit de kleedkamer kwam.

“Na de pauze zijn we overpowered door Gent. We zijn te slap aan de tweede helft begonnen en dat is voor mij toch de grootste ontgoocheling”, vertelde onze coach na de wedstrijd. “Met de mentaliteit van de spelers was nochtans niets mis. Maar we waren blijkbaar gewoon niet klaar om aan de tweede helft te beginnen.”

Club kreeg enkele goede kansen om te scoren, maar dat lukte niet. “Tegen Waasland-Beveren misten we al enkele kansen, maar toen betaalden we dat niet cash. Op dit niveau en tegen een tegenstander van hetzelfde niveau betaal je dat wél cash.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.