Preud’homme reageert op beschuldigingen van AA Gent

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

28 januari 2017 03:21 - Alsof de Slag om Vlaanderen anders nog niet beladen genoeg is, beslisten ze bij AA Gent om de voorbije dagen nog wat olie op het vuur te gooien. Ze haalden tijdens de zitting van de Geschillencommissie over Hein Vanhaezebrouck uit naar het gedrag van Michel Preud’homme langs de lijn. Daarnaast lanceerden de Buffalo’s het gerucht dat Blauw-Zwart wel eens de Belgische topclub kon zijn die Yuya Kubo nog voor hun neus wilde wegkapen.

Preud’homme doet echter niet mee aan het vuurtje-stook. “Ik ben in het hele verhaal betrokken geraakt, maar ik ben en blijf geen belanghebbende in de hele zaak. Trouwens, of de trainer van de tegenstander nu op de bank zit of niet maakt allemaal niet zo veel uit. Ik had wel ander werk waarop ik me moest concentreren”, vertelt hij in Het Nieuwsblad over de uithaal van Gent over zijn gedrag.

De andere beschuldiging vanuit de Ghelamco Arena ontkent hij. “Ik zeg net dat ik alle nieuwe spelers heb moeten analyseren. Dus als ik ook Kubo heb moeten analyseren, betekent dat dat ik hem nog niet kende. Trouwens, ik denk dat hij vooral in de as van het veld speelt terwijl wij uitkijken naar een vleugelspeler. Je moet het dus niet bij ons komen zoeken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.