Scheidsrechter Standard – Club Brugge bekendgemaakt

Bjorn Engels hartje (Club Brugge - Standard)

16 januari 2017 16:00 - We hebben er even op moeten wachten, maar komende zondag kunnen we onze favoriete ploeg opnieuw aan het werk zien. Op Sclessin hoopt Club Brugge een vervolg te breien aan zijn ongeslagen reeks van 11 wedstrijden in de Jupiler Pro League.

Terwijl Blauw-Zwart voor de winterstop 9 op 9 pakte tegen Kortrijk (5-1), Eupen (1-4) en Moeskroen (2-1), sprokkelde Standard slechts drie punten tegen respectievelijk Genk (2-2), Lokeren (1-1) en Sint-Truiden (2-2).

Als Aleksandar Janković en zijn troepen hun kansen op Play-Off I gaaf willen houden, kan Standard de drie punten maar beter thuis houden. Michel Preud’homme & co zijn echter niet van plan om hun eerste plaats zomaar te grabbel te gooien.

Serge Gumienny wacht zondagnamiddag om 14.30 uur de taak om het duel in goede banen te leiden. Dat meldt Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB, via Twitter.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.