Sint-Truiden schept duidelijkheid over eventuele komst Strandberg: “Onmogelijk”

'Club in onderhandeling met gewezen Dortmund-target'

06 januari 2017 15:00 - Club Brugge maakte de transfer van Carlos Strandberg donderdagmorgen officieel bekend. Blauw-Zwart had de bonkige spits al langer op zijn verlanglijstje staan, maar was eigenlijk van plan om hem komende zomer pas binnen te halen. De opportuniteit die zich deze wintermercato voordeed, wilde de landskampioen echter niet laten liggen.

Het is dan ook niet zeker dat we de linksvoetige aanvaller in de tweede seizoenshelft al in een Blauw-Zwart shirt mogen bewonderen. “De Zweedse belofteninternational is mee op stage naar het Spaanse Sotogrande om daar kennis te maken met zijn ploegmaats en de staf. Na de stage wordt in functie van de omstandigheden bekeken of Strandberg een half seizoen uitgeleend wordt of bij de selectie blijft”, klinkt het op de officiële website.

Behoudens een verpletterende indruk op stage geeft Club de voorkeur aan een uitleenbeurt bij een Belgische eersteklasser. Zo kan Standberg alvast kennismaken met de Belgische competitie. Westerlo en Sint-Truiden werden genoemd als de grootste kanshebbers om zich tijdelijk te versterken met de ex-aanvaller van CSKA Moskou, maar een overgang naar de Kanaries is onmogelijk.

“De Zweed Strandberg, die door Brugge werd binnengehaald, is geen optie voor ons”, vertelt Philippe Bormans, de CEO van STVV, in HLN. “Wij mogen maximaal drie spelers van dezelfde club huren.” En dat gebeurde dus al met Sébastien Bruzzese, Brandon Mechele en Boli Bolingoli.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.