Slecht nieuws voor Ricardo van Rhijn

Van Rhijn (Club Brugge - Kortrijk)

08 januari 2017 13:00 - Club Brugge en blessures… Ook in 2017 blijft het een slecht huwelijk. Toen er zondagmorgen naar goede gewoonte werd getraind in het Spaanse San Roque, verliet Ricardo van Rhijn kermend van de pijn het oefenveld.

De Nederlandse rechtsachter liep een enkelblessure op na een ongelukkig contact met youngster Laurent Lemoine in een mini-wedstrijdje. Van Rhijn kreeg meteen een indrukwekkend ijsverband om zijn geteisterde enkel.

De vrijschopspecialist kon nauwelijks nog wandelen en werd naar het hotel gevoerd voor verder onderzoek. Volgens HLN zijn de enkelligamenten zo goed als zeker geraakt. En dat zou een lange afwezigheid met zich meebrengen. Voor volledige zekerheid is het wachten op de scan, die pas kan uitgevoerd worden als de enkel minder dik is.

Michel Preud’homme ziet het alleszins niet graag gebeuren. Door de blessure van Laurens De Bock en de uitleenbeurt van Boli Bolingoli bleven er met Van Rhijn en Cools immers nog maar twee vleugelverdedigers over. Mogelijk komt winteraanwinst Helibelton Palacios – die gisteren bij de groep aansloot – zo vroeger dan verwacht in actie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.