‘Supergelukkige’ Vossen laat zich uit over het Brugse publiek

Jelle Vossen lacht (Club Brugge - Kortrijk)

17 januari 2017 13:00 - Ten huize Vossen is Club Brugge altijd een speciale ploeg geweest. Jelle was van jongs af aan fan van Blauw-Zwart en zijn vader Rudi maakte als speler van Club Luik zijn debuut in Jan Breydel.

“Dat heeft papa me vaak verteld”, opent de Brugse aanvaller. “Dat moment heeft echt iets met hem gedaan. Als jonge snaak op Jan Breydel komen spelen, of als ploeg tout court: da’s niet makkelijk. Ik weet uit ervaring hoe snel je door het Brugse publiek geïntimideerd raakt. Maar mijn vader was een karakterspeler. Hij stond linksachter, en na negentig minuten was het gras aan zijn kant helemaal weg.”

Na een Engels avontuur kwam Vossen onder de vleugels van Michel Preud’homme terecht. En dat bevalt hem tot dusver geweldig. “Het is absoluut niet mijn ambitie om over twee, drie jaar weer in het buitenland te zitten. Maar je kunt het ook niet uitsluiten. We hebben twee hectische jaren achter de rug, met telkens een transfer op de laatste dag van de zomertransferperiode.”

“We hebben de optelsom eens gemaakt: in die twee jaar zijn we twáálf keer verhuisd. Nu we ons eindelijk ergens thuis voelen, is er geen reden om snel weer te vertrekken. Alles komt wat tot rust nu. Ik ben supergelukkig: dat mag wel even zo blijven”, besluit Vossen in Humo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.