Trekt Vadis Odjidja naar rivaal van Club Brugge?

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

Vadis Odjidja vertoefde van 2009 tot 2014 in Jan Breydel en vond in 181 wedstrijden 22 keer de weg naar doel voor Club Brugge. Na omzwervingen bij Norwich City en Rotherham United is de centrale middenvelder bij Legia Warschau terechtgekomen. Daar liet hij zich onlangs nog opmerken door een prachtig doelpunt te scoren in de Champions League tegen Real Madrid. Een terugkeer naar de Jupiler Pro League is echter niet uitgesloten.

AA Gent zag met Adrien Trebel zijn topdoelwit naar Anderlecht trekken en dus speuren de Buffalo’s nog altijd naar een vervanger voor Sven Kums. Volgens HLN ziet de Gentse scoutingcel wel iets in Odjidja, de ex-speler van Blauw-Zwart die nog maar anderhalf jaar onder contract ligt bij Legia Warschau.

Niemand die twijfelt aan de goeie voeten van Vadis, maar bij de Poolse topclub zou de Gentenaar ook echt volwassen geworden zijn. De 3-voudige Rode Duivel is een jeugdproduct van Gent en kwam ook 3 keer in actie bij de eerste ploeg van Anderlecht. De komende dagen moet blijken of de 27-jarige Ghanese Belg oren heeft naar een terugkeer richting België en of hij al dan niet financieel haalbaar is.

17 januari 2017 00:03 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.