Tuur Dierckx deelt sneertje uit aan Cercle Brugge

Tuur Dierckx deelt sneertje uit aan Cercle Brugge

Zondagnamiddag was het Jan Breydelstadion het decor voor de belangrijke competitiewedstrijd in 1B tussen Cercle Brugge en Antwerp. The Great Old won met het kleinste verschil en is nu alleen leider, met één punt voorsprong op Lierse en Roeselare.

16 januari 2017 00:03 -

De brilscore stond lang op het bord, maar in de 70ste minuut bediende Dierckx de vrijstaande Stephen Buyl. De ex-speler van Cercle twijfelde niet en schoot de 0-1 eindstand tegen de touwen.

Na de match deelde Dierckx zijn vreugde mee via zijn sociale kanalen. Een verwijzing naar Club Brugge mocht daarbij niet ontbreken. “Cercle 0-1 Antwerp #Assistje🔴⚪ #1PloegInBrugge🔵⚫”, klonk het.

Een opmerking die bij de Club-fans in goede aarde valt. Bij Antwerp zijn ze minder fan van de uitspraak, aangezien de supporters van de ploeg met stamnummer één niet bepaald de beste band hebben met de aanhang van Blauw-Zwart. In het verleden kwam het al meermaals tot een clash.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.