UPDATE: Maccabi wil Tal Ben Haim slechts onder één voorwaarde naar Club laten gaan

Tal Ben Haim (Maccabi Tel Aviv)

31 januari 2017 20:31 - De transfersoap rond Tal Ben Haim blijft maar aanslepen. Club Brugge heeft zijn pijlen al weken gericht op de 27-jarige flankaanvaller, maar Maccabi Tel Aviv en meer bepaald technisch directeur Jordi Cruijff spelen hoog spel.

In het contract van Ben Haim staat een clausule die stelt dat de vleugelspits in de zomer voor 2,9 miljoen euro weggeplukt mag worden. Club wil hem echter deze winter nog en bood naar verluidt zelfs meer dan 4 miljoen euro (+ bonussen), maar de Israëlische topclub blijft dwarsliggen.

Ondanks hoopgevende berichten eerder deze avond meldt Ynet dat de kans klein is dat Ben Haim straks een Blauw-Zwart shirt aantrekt. Maccabi Tel Aviv wil namelijk een waardige vervanger inlijven vooraleer het zijn sterspeler laat gaan. Het is dus zelfs bereid om daarvoor 1,6 miljoen euro aan extra centen mis te lopen.

Het Nieuwsblad meldt dat Ben Haim op het vliegtuig naar Brugge zit, maar dat zijn overgang een race tegen de tijd wordt. Amir Raz, adjunct-hoofdredacteur van het bekende Channel One, is er dan weer van overtuigd dat de speler nog altijd in zijn thuisland vertoeft. Het beloven dus nog spannende uren te worden…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.