Verheyen over gemiste kans in carrière: “Er zijn ook heel veel mooie vrouwen die ik niet gehad heb hé”

Gert Verheyen (analist)

Behoudens ongelukken speelt Timmy Simons komende zondag in de Ghelamco Arena zijn 1000ste officiële wedstrijd in een A-elftal. Gert Verheyen stond 240 keer met onze kapitein tussen de lijnen en verzamelde zelf ook 714 stuks in zijn carrière. Peter Van der Heyden is een verdienstelijke derde met 649 matchen.

“Of ik nog langer had kunnen doorgaan? Ik kan me het niet voorstellen”, vertelt Verheyen. “Fysiek wel, mentaal niet. Trainen, dat ging nog wel. Maar die matchen waren er teveel aan. Dan kan je geen profvoetballer meer zijn, natuurlijk. Neen, de thuismatchen, die vond ik nog wel leuk. Maar voor de twintigste keer naar Charleroi ofzo, ik had daar echt geen goesting meer in.”

De gewezen aanvaller van Blauw-Zwart speelde dan ook zijn hele loopbaan in België. “Ik had alles gezien hé”, klinkt het in HLN. Van der Heyden zocht wél andere oorden op en kwam zo terecht bij Wolfsburg en Mainz 05. “Had jij dat gedaan Gert, was het misschien ook een ander verhaal geweest. Dan had je niet gezegd: ‘Pfff… Voor de twintigste keer naar Charleroi.’ Uiteindelijk zijn er bij een terugkeer toch nieuwe uitdagingen om er vol tegen aan te gaan. Af en toe heb je die extra boost nodig.”

“Ik vind het jammer”, gaat Van der Heyden verder. “Een buitenlands avontuur had in je carrière moeten zitten. Dat is de max, Gert.” Verheyen besluit met een kwinkslag: “Ik kan er niet over meespreken. Ik weet niet wat ik gemist heb. Er zijn ook heel veel mooie vrouwen die ik niet gehad heb, hé.”

27 januari 2017 16:01 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.